Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.38 secunde)
Alte circa 60 de milioane euro sunt restante catre constructorul care lucreaza la autostrada Bucuresti - Ploiesti. Potrivit ministrului transporturilor, Radu Berceanu, lucrari neplatite exista si catre Bechtel, executantul Autostrazii Transilvania, care mai are de primit circa 100 milioane euro.
Au urmat mai multe procese in instanta de judecata, unde, in final, constructorul a castigat, iar primaria a trebuit sa plateasca din bugetul local peste 200.000 de lei.
Au urmat mai multe procese in instanta de judecata, unde, in final, constructorul a castigat, iar primaria a trebuit sa plateasca din bugetul local peste 200.000 de lei.
Primul, constructorul dedicat si plin de bun simt; al doilea, licheaua cu vocatie de demolator. De aici si tensiunea imensa dintre cei doi care, difuzand in societate, a resuscitat indignarea, revolta si sentimentul de solidaritate.
Situatia autostrazii Sibiu " Orastie.Studiul de fezabilitate a fost gresit intocmit (2007-2009) Constructorul a executat lucrari neconforme. Proiectantul nu a avut in vedere ca in zona pot fi alunecari de teren.
Compania americana Bechtel, constructorul autostrazii Transilvania, a anuntat ieri ca lucrarile de constructie continua si ca va finaliza programarea lucrarilor de executie pentru 2005 dupa rectificarea bugetara.
"Daca se facea licitatie dura pina in ianuarie ", afirma edilul sef al celui de al doilea municipiu al judetului, care mai spune ca Executivul nu ii elibera suma necesara pina ce nu era desemnat constructorul.
O parte care ar putea fi considerata ca responsabila de intrarea apei in case ar fi constructorul. çnsa si acesta nu poate fi tras la raspundere decat daca nu a respectat proiectul si a utilizat alte materiale decat cele impuse de proiect.
Insa constructorul a lucrat conform graficului. Refacerea strazilor se va realiza dupa executia probelor tehnologice. Sintem in termenul stabilit de Primarie, acesta expirind la 15 octombrie", a explicat directorul Bogdan Holban.
Pozitia a cincea este detinuta, ca si anul trecut, de constructorul american Ford - 3.674 de autoturisme comercializate (+70,1%), urmat de Opel cu 3.484 de unitati (+70,7%).
Pe segmentul masinilor de import conduce, la distanta mica de constructorul Daewoo ca si cota de piata, marca franceza Renault cu 17.840 de masini distribuite, in crestere cu 117% fata de intervalul similar din 2004.
La randul sau, Mihai Tomescu, patronul NOVARA T IMPEX, constructorul angajat pentru lucrari, a facut o declaratie surprinzatoare: "Tot nisipul pe care l-am pus pe strada l-am luat de la Slatioara - Olt.
Garantia creditului o constituie casa, deci se poate face plata creditului in diferite faze de executie. CEC poate finanta proprietarul, producatorul de prefabricate, dar si constructorul.
Constructorul craiovean a semnat in 2004 un contract cadru cu MApN pentru livrarea unui lot de opt avioane, dintre care trei noi si cinci modernizate.
Ultima dintre companii este cel mai mare producator feroviar din Franta, constructorul celebrelor trenuri de mare viteza, TGV. Acestor companii li s-ar mai adauga un consortiu de firme, format din Serviciile Comerciale Romane, Telemania Israel si Konkar Electroindustr Croatia.
Firma romaneasca a fost selectata de constructorul israelian sa depuna o oferta finala, in cadrul unei licitatii care se va finaliza la sfarsitul acestei luni, pentru livrarea de fuselaje posterioare pentru avioanele tip Gulfstream G-150.
Constructorul german a pus la punct un prototip de Golf care merge singur, fara sofer. La prima vedere, GTI 53+1 pare un VW Golf absolut normal.
Conform proiectului, constructorul a realizat si 119 cismele in comuna pentru a caror apa satenii din Amarasti nu platesc in prezent nici un ban.
Renault cedeaza locul al doilea in favoarea Volkswagen, care a comercializat in leasing 3.660 de masini. Constructorul francez a coborat o pozitie in clasament, cu vanzari in leasing de 3.273 de unitati.
Constructorul KIA a adus imbunatatiri modelului Sorento, care poate fi achizitionat la preturi sub 30.000 de euro. Masina se bucura de un mare succes pe piata europeana, devansand marci celebre din clasa sa, precum Honda, Toyota si Nissan.
google-analytics.com